Bruidsschoenen

De mooiste bruidsschoenen voor u!

Bent u op zoek naar de perfecte bruidsschoenen voor een bruiloft of misschien wel voor uw eigen bruiloft? Het vinden van de juiste bruidsschoenen is niet altijd even eenvoudig. Want zeg nou zelf.. blaren en pijnlijke voeten is het laatste waar u op zit te wachten. Daarom zet Manfield de belangrijkste tips voor u op een rijtje als het gaat om het aanschaffen van de juiste bruidsschoenen. 


De perfecte bruidsschoenen vormen een goede match met uw jurk en passen bij uw persoonlijkheid. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen comfortabel zitten zodat u er gemakkelijk een lange dag mee doorkomt. Het kiezen van de perfecte trouw schoenen begint met de juiste hakhoogte..

Hakhoogte

Het is belangrijk om op tijd op zoek te gaan naar de juiste bruidsschoen zodat u voldoende tijd heeft om ze in te lopen. Als u niet gewend bent om op hakken te lopen is het verstandig om te kiezen voor een schoen met een hak niet hoger dan 5 cm. Daarnaast lopen schoenen met een dichte hiel, brede hak en een bandje om de enkels het stevigst.
Is het lopen op hakken geen probleem voor u? Dan kunt u gerust kiezen voor een schoen met hogere hak. Kies bijvoorbeeld voor een elegante naaldhak of trechterhak. 


Bruidsschoenen in alle soorten en maten

Nadat u heeft besloten welk type hak het beste bij u past, kunt u op zoek naar de juiste kleur. Legt u de focus op de schoen of op de jurk?

Witte bruidsschoenen
Witte schoenen geeft u een romantische uitstraling en legt de focus op uw jurk. U kunt kiezen voor een schoen met subtiele glans, klein detail of voor egaal wit.

Shop witte bruidsschoenen >


Basic nude
Een nude schoen kan altijd en dat is ook de reden dat er veel gekozen wordt voor deze kleur! Een beige of pastel roze schoen geeft uw outfit net dat beetje extra en zorgt voor een frisse uitstraling.


Shop nude bruidsschoenen >


Gekleurde schoen
Wilt u uw look toch wat meer pit geven? Dan kan het lastig zijn om net die juiste kleur schoenen te vinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de themakleur van de bruiloft zodat uw schoenen perfect matchen en zorgen voor net dat beetje extra.


Shop gekleurde bruidsschoenen >

Tips

Natuurlijk wilt u geen ongemakken op deze speciale dag en daarom hebben wij nog een laatste paar tips voor u!

Zooltjes
Voorkom ongemakken en kies voor inlegzooltjes speciaal voor hakken. Met deze zooltjes komt u comfortabel de hele dag door. De zooltjes zijn gemaakt van gel en zorgen voor een zachte ondergrond en voorkomen op deze manier pijn in de bal van uw voet. De zelfklevende onderzijde zorgt voor positiebehoud tijdens het lopen. De zooltjes kunnen zowel in open als in dichte schoenen gedragen worden, ideaal dus!
Bekijk alle zooltjes >

Ballerina's of sandalen
Tikken de laatste uurtjes op uw hakken toch aan? Ben voorbereid en neem een paar ballerina’s of sandalen mee. Dit basic item is elegant en oneindig te combineren!
Bekijk ballerina's en sandalen >