1. Home
  2. Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Wanneer loopt de actie?

Vanaf maandag 30 maart t/m zondag 12 april 2015  kunt u oude schoenen inleveren. De kortingsbon(nen) kunt u t/m zondag 12 april 2015 verzilveren.
 

Hoe werkt de actie?

1.    Lever uw oude schoenen in bij één van de 450 Intreza Shoepoints in de winkels van Dolcis, Invito, Manfield, PRO 0031 en Scapino.
2.    Per ingeleverd paar oude schoenen ontvangt u een kortingsbon t.w.v. € 10,-. Hoe meer schoenen u inlevert, hoe meer korting u ontvangt!
3.    Lever uw kortingsbon(nen)  t/m  zondag 12 april 2015 in bij de winkels en webshops van: Dolcis, Intreza.nl, Invito, Manfield, PRO 0031 en Scapino.
4.    Voor elke 50 paar ingeleverde oude schoenen ontvangt de Vereniging Kledingbanken Nederland 1 paar nieuwe schoenen voor mensen die nieuwe schoenen nodig hebben maar dit niet (meer) kunnen betalen
 

Waar kan ik oude schoenen inleveren?

Lever u schoenen in bij een Intreza Shoepoint in de ruim 450 winkels van Dolcis, Invito, Manfield, PRO en Scapino. Kijk voor een winkel bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen over het ruilen en/of retourneren van artikelen tijdens de actieperiode? Mail dan naar info@goeddoenmetjeoudeschoen.nl of bekijk de Algemene Voorwaarden.

Hoe wissel ik de kortingsbon(nen) online in?

Uiteraard zijn de waardebonnen ook online in te wisselen. U heeft keuze uit dolcis.nl, manfield.com, invito.com, pro-shoes.nl en intreza.nl.
Om de korting in te wisselen plaatst u eerst uw bestelling. Ga naar de winkeltas en vul in het kortingscodeveld de kortingscode op de achterzijde van de kortingsbon in. Klik op ‘Toevoegen’ en de korting wordt automatisch verrekend.

Wat kan ik allemaal inleveren? Ook slippers en pantoffels?

Ja, u mag alles inleveren als het maar met schoeisel te maken heeft. Ook slippers, pantoffels, (rubber)laarzen, sport- en balletschoenen. Het maakt niet uit waar u de schoenen in het verleden hebt gekocht of in welke staat ze zijn. Alles is welkom, als het maar een volledig paar is.

Als ik meedoe aan de actie, kan ik dan nog ruilen/retourneren?

Ook tijdens de actieperiode kun u binnen 14 dagen artikelen ruilen en/of retourneren bij de winkelketen waar u het artikel hebt gekocht.
Bij een besteding van minimaal €40,- kunt u één bon inleveren. Bij besteding van €80,- twee bonnen, bij besteding van €120,- drie bonnen en zo verder. Komt u door het ruilen of retourneren onder deze bedragen uit, dan vervalt de korting.

Wat doneer ik aan het goede doel?

Ga naar www.goeddoenmetjeoudeschoen.nl om de stand van het aantal ingeleverde schoenen te zien.