Zoek uw winkel

“Met het lanceren van deze collectie gaat er een droom in vervulling voor mij! Manfield heeft mij helemaal vrij gelaten in het ontwerpen van de collectie. Samen hebben we vele mooie items vormgegeven en is het - naar mijn mening - een super uitgebreide en bovenal mooie en gevarieerde lijn geworden.”

Precious moments

Waardevolle momenten vormen het hart van de collectie van AnneMarie Keizer. Mom’s day out draait om stijlvolle maar toch comfortabele items. Cosy at home momenten is iedereen het afgelopen jaar extra gaan waarderen. Gezellig met je familie op de bank genieten van elkaar. Twinning met je mini-me is natuurlijk té schattig en zorgt voor de leukste kiekjes. En zo draait de hele collectie om deze speciale herinneringen en zijn items gekozen om deze momenten compleet te maken.

Designed with love

“Voor het logo hebben we gekozen voor een vlinder. Een mooi symbool dat onder andere staat voor hoop, vreugde en de magie van verandering en een nieuw begin. Passend in de tijd waar we momenteel in leven. Het is ook nog eens mijn dochtertje Kiki’s lievelingsinsect!”

 De vlinder staat ook symbool voor vrijheid. Het voelt alsof we allemaal een tijdje in een cocon hebben geleefd en we verlangen er allemaal naar om weer steeds meer vrijheid te gaan voelen, net als een vlinder. In de collectie zelf zie je vooral lichte kleuren en zachte vormen, heerlijk girly en perfect dus voor het voorjaar! En alle items zijn natuurlijk gemaakt van goede, kwalitatieve materialen.

“Er is met enorm veel liefde en zorg aan gewerkt en hopelijk gaan alle mooie items met veel plezier gedragen en gebruikt worden!”

Ontdek snel de nieuwe collectie van AnneMarie Keizer bij Manfield en kies jouw favoriete items!

3817 beoordelingen
9.1