Manfield account

Manfield account

Op Manfield.com is het niet verpicht om een account aan te maken om een bestelling te plaatsen, maar handig is het wel! Manfield laat het helemaal aan u over of u een account aanmaakt. De voordelen op een rij:
1. Op een veilige manier persoonlijke gegevens bewaren en beheren.
2. Uw geplaatste bestellingen direct bekijken.
3. Een verlanglijstje bijhouden.
4. Uw winkelmandje en verlanglijstje blijven behouden bij gebruik van verschillende apparaten (bijv. bewaren op uw tabelet of telefoon en bekijken op uw desktop).

Account aanmaken

Er zijn verschillende manieren om een account aan te maken:
1. Direct een account aanmaken, vul het formulier in en klik op de button 'aanmelden'.
2. Kies tijdens het bestelproces voor 'nieuwe klant'. Vul uw gegevens in en geef een vinkje bij de optie 'account aanmaken'.
3. Klik op 'registreren'. Deze optie treft u aan in het zwarte menu, rechts bovenin.

Gegevens wijzigen

Als u persoonlijke gegevens wilt wijzigen, log dan in op uw Manfield account. Klik vervolgens op 'adresboek'. Pas waar nodig uw gegevens aan in het betreffende formulier.
- Inloggen op mijn bestaande account
- Manfield account aanmaken

Wachtwoord vergeten?

Dat kan natuurlijk gebeuren. Bij het inlogscherm staat een link 'wachtwoord vergeten?' Klik op de link of wijzig uw wachtwoord direct via onderstaande link.
- Nieuw wachtwoord aanmaken 

Manfield nieuwsbrief

Als u een Manfield account aanmaakt, kunt u aanvinken of u de Manfield nieuwsbrief wilt ontvangen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste acties, trends en maakt u kans op leuke prijzen. Uiteraard kunt u zich op ieder moment van de dag uitschrijven voor de nieuwsbrief. Wilt u liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld u zich dan hier af.