1. Home
  2. Klantenservice
  3. Schoenverzorging

Schoenverzorging


schoenverzorgingstips.jpg

Uw schoenen verdienen aandacht!

Uw nieuwe schoenen verdienen het om goed behandeld en verzorgd te worden. Bij Manfield hebben we alle producten om ervoor te zorgen dat uw Manfield schoenen zo lang mogelijk mooi en comfortabel blijven. Hieronder 8 onderhoudstips voor uw Manfield schoenen:
 

1.       Uitademen

Wissel uw schoenen om de twee á drie dagen, zodat ze kunnen ‘uitademen’.

2.       Drogen

Als uw schoenen nat zijn geworden door de regen, droog ze dan niet naast een directe warmtebron. Dit kan ervoor zorgen dat het leer uitdroogt.

3.       Schoenlepel

Gebruik bij het aantrekken van uw schoenen een schoenlepel om het intrappen van de hiel te voorkomen. Hiermee voorkomt u beschadigingen aan uw nieuwe schoenen.

4.       Schoenspanners

Maak gebruik van schoenspanners als u uw schoen niet draagt. Deze zorgen ervoor dat uw schoenen langer in model blijven.

5.       Versleten zolen/hakken

Loop niet te lang door op versleten zolen of hakken. Dit kan voor schade zorgen die onherstelbaar is. Ga daarom op tijd naar één van onze winkels om deze te laten herstellen.

6.       Inlegzooltjes

Heeft u last van transpirerende voeten? Maak dan gebruik van de vochtregulerende inlegzooltjes van Manfield. Deze zorgen ten alle tijden voor frisse voeten.

7.       Onderhoudsproducten

Behandel uw schoenen met de door Manfield geadviseerde onderhoudsproducten, zoals onze schoenpoets, spray en crème om uw schoenen zo lang mogelijk mooi en glanzend te houden.

8.       Schade

Heeft u schade of zijn uw schoenen kapot? Laat ze dan herstellen door onze vakkundige medewerkers in één van onze winkels.