1. Home
  2. Klantenservice
  3. Ruilen & Retourneren
  4. De (financiële) afhandeling

De (financiële) afhandeling

manfield-financiele-afhandeling.jpg

De (Financiële) afhandeling door Manfield

U heeft 14 kalenderdagen bedenktijd vanaf het moment dat u het pakket ontvangen heeft. Hoe de administratie van uw ruiling of retournering verloopt, is afhankelijk van de volgende situaties.

1. Het hele pakket via KIALA / UPS Access Point

Betaling via iDEAL of creditcard: Op het moment dat wij uw pakket retour hebben ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terugstorten. Eventuele verzendkosten komen niet te vervallen. Wij betalen dit bedrag dus zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 10 werkdagen terug, mits het product bij ons is aangekomen of aangetoond kan worden met een verzendbewijs dat het product is geretourneerd.
Achteraf betalen via Afterpay: U hoeft niks over te maken, ook de verzendkosten niet. Als wij op de hoogte zijn gebracht van de herroeping en het pakket bij Manfield aangekomen is (of het aangetoond kan worden dat het product is teruggestuurd) dan wordt AfterPay automatisch geïnformeerd. Heeft u al betaald? Dan wordt er zo spoedig mogelijk, maar binnen 7 dagen het bedrag aan u terugbetaald door Afterpay.

2. Een deel houden, de rest via KIALA / UPS Access Point retourneren

Betaling via iDEAL of creditcard: U krijgt uw aankoopbedrag van de artikelen die  u retour heeft gestuurd zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 werkdagen retour. De eventuele verzendkosten zijn in dit geval voor uw eigen rekening.
Achteraf betalen via AfterPay: u maakt het bedrag van de artikelen die u heeft gehouden + de eventuele verzendkosten over aan AfterPay. Heeft u al betaald? AfterPay heeft zo'n 7 dagen nodig om het geld aan u over te maken.