1. Home
  2. Klantenservice
  3. Betalen
  4. Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden-bij-manfield-(1).jpg
 

Betaalmogelijkheden bij Manfield.com iDEAL: online betalen via internetbankieren

Bij Manfield heeft u keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. 

iDEAL: online betalen via internetbankieren

Een handige en veilige betaalmethode bij Manfield. Als u voor iDEAL gekozen hebt opent er een nieuw betaalscherm. Kies hier als eerste optie de bank waar u bankiert. Vervolgens komt u in de betaalomgeving van de door u gekozen bank. De vervolgstappen en benodigdheden (bijvoorbeeld wel of geen cardreader) verschillen per bank. Heeft u alle stappen doorlopen, dan wordt het bedrag meteen van uw rekening afgeschreven.
Geen ervaring of nog vragen? Neem contact met de bank waar u bankiert of ga naar de algemene website van iDEAL.

Creditcard: een betaalmethode op rekening 

Op Manfield.com is het ook mogelijk om te betalen met Visa en MasterCard. In stap 4 van de winkelmand wordt u doorgestuurd naar een scherm van Ogone, de organisatie die het betaalverkeer verzorgt voor vele webwinkels. In dit scherm vult u de gevraagde creditcardgegevens in. Om een veilige transactie te garanderen vraagt de creditcardmaatschappij in een volgende stap om aanvullende gegevens. Visa noemt dit Verified by Visa en bij MasterCard heet het MasterCard SecureCode.
 
Heeft u algemene vragen over het gebruik van een creditcard? Neem hiervoor contact op met de
bank of de maatschappij waar u klant van bent.

Om u in bescherming te nemen voert Manfield steekproefsgewijs controles uit. In dit geval vragen wij u om een legitimatiebewijs.

AfterPay: achteraf betalen, binnen 14 dagen

Achteraf betalen is mogelijk bij een bestelling tot € 400,- (de eerste keer van bestellen is maximaal € 200,-). Voor deze service worden geen extra kosten berekend. Als u hiervoor kiest, vraagt AfterPay u om aanvullende informatie.