Zoek uw winkel

Hoe krijg je summerproof voeten?

Hoge temperaturen en dichte schoenen. Met de zomer in zicht kunnen je voeten wel een oppepper gebruiken! Met deze 5 stappen kies jij eenvoudig voor mooie en verzorgde voeten in een handomdraai. (pssst… tevens maak je kans op deze producten én shoptegoed bij Manfield, hoe? Lees snel verder!!)

In 5 stappen naar mooie en verzorgde voeten!

Stap 1: Reinigen

Omdat de voeten een wat steviger huidoppervlak hebben dan de handen is het vaak wel prettig om je voeten eerst in een warm bad te verzachten.

Houd je voeten circa 10 minuten en een heet tot lauwwarm bad voordat je aan de behandeling begint.

Stap 2: Scrub

Gebruik voor deze stap de One Minute Pedicure van Alessandro voor een heerlijke peeling. De voetscrub is gebaseerd op essentiële oliën en zeezout kristallen wat de scrub een heerlijke geur geeft. Breng de scrub op vochtige huid aan en roteer de scrub over de gehele voet. Na de voeten grondig gescrubd te hebben kun je het overtollig materiaal verwijderen met lauwwarm water. 

Stap 3: Verzorgen

De Pedix Heel Rescue Balm is heerlijk om te gebruiken na de scrub! Gebruik een ruime hoeveelheid en masseer deze licht over de huid. Om dit product intensiever te laten werken kun je een handdoek om de voeten heen te wikkelen. De balsem trekt in en het overtollige materiaal kan je weghalen met de handdoek. Kies je liever voor een wat luchtigere balsem? Gebruik dan de Go Easy Balm van Alessandro. 

Stap 4: Nazorg

Heb je veel last van verharde delen van de voet, zoals droge of gebarsten hielen? Gebruik dan de verzorgende Pedix Heel Rescue stick aan. De stick kan 1x per dag gebruikt worden op de ruwe delen, het liefst in de avond. ’s Nacht hebben de voeten meer rust waardoor de werking op de ruwe delen beter zal zijn. Je hoeft het overtollige materiaal niet af te nemen, dit trekt vanzelf in de huid.

Stap 5: Nazorg bij vochtige voeten

Vochtige voeten.. we kunnen ons er snel voor schamen, maar met de Silky Touch Powder is dat voorbij. De Silky Powder is een geur verdrijvende poeder die help de oppervlakte van de voet droog en geurloos te houden. De poeder bevat een UV-bescherming en kan dus prima in de zon aangebracht worden. Tevens bevat deze een kleine glitter, waardoor het product uitermate geschikt is voor een open schoen. Win-win!

 

WIN!

Maak nu kans op een van de vier Manfield Giftcards t.w.v € 50,- en een voet verzorgingsset van Alessandro. Wat moet je doen?

·         Like @manfield en @alessandronederland op Facebook

·         Vertel ons waar jouw ‘summerfeet’ deze zomer heen gaan.

De actie loopt tot maandag 17 juli en 18 juli maken wij de winnaars bekend! Goodluck!

3820 beoordelingen
9.1