Zoek uw winkel
Lookbooks

Veterschoenen (10)

Lookbooks

VETERSCHOENEN VOOR HEREN

Veterschoenen zijn erg geschikt wanneer je jezelf een zakelijke look wilt aanmeten, maar laten zich ook perfect combineren met een casual look. Dat maken veterschoenen de perfecte schoenen voor iedere man en elke gelegenheid. Bij Manfield in de collectie staat vakmanschap en kwaliteit centraal en dat zie je terug in onze veterschoenen!

VERSCHILLENDE MODELLEN & STIJLEN 

Ben je op zoek naar een paar nette veterschoenen? Dan ben je bij Manfield altijd aan het juiste adres. Onze zakelijke collectie is opgedeeld uit twee categorieën: derby veterschoenen en oxford veterschoenen. Het verschil zit in de opbouw van de vetersluiting. De derby varianten hebben een open vetering en de oxford varianten een gesloten vetering. Perfect voor naar kantoor of een zakelijk diner. Naast onze zakelijke schoenen vind je bij Manfield ook een ruime collectie aan casual veterschoenen. Deze modellen staan perfect onder een jeans of een mooie pantalon voor een speelse look. Draag er een mooie witte blouse boven en je outfit is compleet. Welke veterschoenen zijn jouw favoriet?

VETERSCHOENEN VAN HOGE KWALITEIT

Een goed paar veterschoenen geven je outfit net wat extra klasse, mannelijkheid en elegantie. Veterschoenen zijn al jaren een populair item onder de mannen. Van printjes en motieven tot lakleren en klassiek zwarte exemplaren. Elke modebewuste man heeft minimaal één paar in zijn kast staan. Neem ook een kijkje in onze Van Lier collectie voor meerdere zakelijke exemplaren. Een groot assortiment in nette veterschoenen van hoge kwaliteit, dat vind je bij Manfield! 

3813 beoordelingen
9.1