Zoek uw winkel
Lookbooks

Veterschoenen (16)

Lookbooks

VETERSCHOENEN VOOR HEREN

Veterschoenen zijn erg geschikt wanneer je jezelf een zakelijke look wilt aanmeten, maar laten zich ook perfect combineren in een casual look. Dat maakt veterschoenen de perfecte schoenen voor iedere man en elke gelegenheid. Bij Manfield in de collectie staat vakmanschap en kwaliteit centraal en dat zie je terug in onze veterschoenen!

DERBY OF OXFORD VETERSCHOENEN?

Ben je op zoek naar een paar nette veterschoenen? Dan ben je bij Manfield altijd aan het juiste adres. Veterschoenen worden opgedeeld in twee categorieën: derby veterschoenen en oxford veterschoenen. Het verschil zit vind je in de opbouw van de vetersluiting. Derby veterschoenen hebben een open vetering daar waar oxford veterschoenen een gesloten vetering hebben. Perfect voor dat zakelijke diner of gewoon naar kantoor. Naast deze zakelijke schoenen vind je bij Manfield in de collectie ook casual veterschoenen met een robuustere zool en brogues. Brogues schoenen kenmerken zich door de geperforeerde details over de schoen. Welke veterschoenen zijn jouw favoriet?

HOE DRAAG JE VETERSCHOENEN?

Een goed paar veterschoenen geven je outfit de perfecte dosis klasse. Veterschoenen zijn al jaren een populair item onder mannen en dat is niet zo gek, want bij iedere gelegenheid past een ander model of kleur. Van printjes en motieven tot lakleren en klassiek zwarte exemplaren. Draag en goed paar veterschoenen onder een nette pantalon voor een chique look. Mag het iets luchtiger of wat meer casual? Combineer je nieuwe veterschoenen dan onder een stoere jeans met nette blouse voor die perfecte nonchalante look!

2413 beoordelingen
9.1