Zoek uw winkel

Hey allemaal! Manfield vroeg mij een leuke blog te schrijven over chunky boots. Ik draag zelf enorm veel boots omdat ze mooi en gekleed staan, maar tegelijkertijd ook ontzettend comfortabel zitten. Vanwege mijn horecabedrijven loop ik heel wat af op een dag en zijn kwetsbare hakjes of loafers vaak geen goede optie voor mij. De chunky boot is daarom de ultieme uitkomst voor mij!

Zwarte boots zijn mijn favorite, omdat ik deze makkelijk met veel verschillende outfits kan combineren. Een van mijn favoriete outfits met zwarte boots is bijvoorbeeld een zwarte shiny legging met een leuk colbertje. Ook in de winter is dit een nette, stijlvolle outfit. Zandkleurige boots kun je ook eindeloos combineren. Wat ik ontzettend leuk vind is een zandkleurige boot te dragen met een bruine legging. Door de warme kleuren bij elkaar te dragen krijg je zo, zelfs in de winter, een zachtere look.

Er wordt gezegd dat bruin het nieuwe zwart is dit najaar. Dat betekent dat ik mijn bruine chunky boots weer volop zal gaan dragen! Bijvoorbeeld onder een mooie flaired broek met een witte blouse en een colbert. Dit creëert een elegante, nette en fijne look met toch een stoere touch. De groene boots die ik heb uitgekozen bij Manfield vind ik het allermooist! Ik ben best verbaast over hoeveel verschillende kleuren en outfits je met deze groene kleur kunt matchen. Voor mij is het dan ook echt dé kleur van dit seizoen. Ik draag het zowel met een broek als met een leuk rokje. Juist als je outfit niet dezelfde kleur is als je schoen valt deze nog meer op.

Op dagen dat ik weinig afspraken heb ga ik al snel voor een casual outfit die vooral comfortabel is. Op drukkere dagen kies ik graag een meer gestylde outfit. Maar of ik nou ga voor casual of van top tot teen gestyled, ik maak elke outfit af met een chunky boot!

Veel liefs,

Iris Zeilstra

3763 beoordelingen
9.1