Zoek uw winkel

Lentekleur #1 Donkerblauw

Als je aan de lente denkt, dan denk je wellicht niet meteen aan donkerblauw. Toch is deze kleur uitermate geschikt voor de lente. De donkerblauwe kleur geeft namelijk een heel verrassend contrast aan een helemaal witte outfit. Ook in combinatie met beige, nude en lichtgrijs staat de donkerblauwe kleur prachtig.

Lentekleur #2 Okergeel

Eén van de grootste trends deze lente is de kleur okergeel. De frisse kleur staat prachtig in combinatie met aardetinten, maar ook met zwart, wit en pasteltinten. Combineer een bijpassende tas in dezelfde okergele kleur bij je outfit en je zal gegarandeerd stralen. Is een volledig okergele schoen net iets té voor jou? Kies dan voor een leuke sneaker met een klein okergeel detail.

Lenteprint #1 Snakeskin

Ook snakeskin is super populair deze lente en zomer. Zowel op schoenen als op tassen en accessoires. Kies voor een beige snakeskin schoen of ga voor een mooi kleurtje.

Lentekleur #3 Cognac

Cognac is weer helemaal terug van weggeweest. Langzaam maar zeker gaan we steeds meer schoenen en accessoires in deze prachtige kleur zien. Tip: combineer cognac schoenen en accessoires met beige en wit. Dit staat super elegant en klassiek. Kies bijvoorbeeld voor een mooie witte pantalon met beige blouse. Geef een verrassende touch aan je outfit met een klein panterprint of snakeskin detail en je kom stijlvol voor de dag.

Lentekleuren #4 Felle kleuren

Niet alleen mooie, warme aardetinten ga je veel terugzien deze lente en zomer, maar ook felle kleuren zoals geel en paars. Lekker opvallend en prachtig in combinatie met een zomerse bloemenprint. Kies voor een mooie sandaal met hak, een sneaker met een leuk felgekleurd detail of ga voor een mooie clutch.

969 beoordelingen
9.1