Zoek uw winkel
Lookbooks

Nude (70)

Lookbooks
Pagina 1 2 3 van 3

NUDE ITEMS

Je zou het misschien niet denken, maar schoenen in lichte tinten zijn aankomend najaar een must. Een leuke toevoeging aan je zwarte, donkerbruine of donkergroene schoenencollectie. Afgelopen zomer zag je deze nude tinten al veelvoudig terugkomen en die lijn zet ook dit najaar door. Niet alleen bij sneakers, maar vanaf nu ook bij enkellaarsjes, veterlaarsjes, hoge laarzen en western boots. Spierwit, gebroken wit, roomwit, beige. Alles is toegestaan. Het zorgt ervoor dat je outfit een frisse look krijgt, ook in de winter!

LICHTE TINTEN

Ook in je outfit mag je de nude tinten doortrekken. Dit zorgt voor een klassieke, stijlvolle uitstraling. Combineer prachtige nude enkellaarsjes bijvoorbeeld met een satijnen kokerrok en een gebreid vest. Je zou ook juist het contrast op kunnen zoeken. Combineer je witte schoenen dan bijvoorbeeld met een blauwe spijkerbroek of zwarte pantalon. Hoe donkerder je outfit wordt, hoe groter het contrast waardoor je schoenen extra opvallen.  

Ontdek snel hoe je met deze trend kunt spelen en score het paar dat helemaal bij je past! Vergeet niet om je nieuwe paar op de juiste manier te verzorgen. Alleen dan behouden ze de lichte kleur.

1158 beoordelingen
9.1