Zoek uw winkel

Annic collectie (12)

Manfield x Annic collectie

Annic ten Duis (voorheen Annic van Wonderen) is ondernemer, business coach én YouTuber. Manfield en Annic hebben voor de derdekeer de handen ineen geslagen en presenteren jullie nu met trots de Manfield x Annic collectie. De Manfield x Annic collectie bestaat dit keer niet alleen uit damesschoenen, maar ook uit herenschoenen én twee kinderschoenen. 

Wie is Annic?

In 2009 richt Annic het fashion platform I Love Fashion News op. Al snel groeide I love Fashion News uit tot een van de meest succesvolle modenieuws site van Nederland. In 2015 werd het modeplatform omgedoopt tot Annic.com, hét business-platform voor ondernemers. Naast bloggen, is Annic business coach en YouTuber.

De collectie

De Manfield x Annic collectie bestaat uit prachtige sneakers, loafers, sandalen, tassen en accessoires. De perfecte items voor jouw spring/summer look. Het leuke aan de collectie is dat je kan matchen met je mini me!

How to wear

De Manfield x Annic collectie laat zich prachtig combineren bij iederen jurk, jeans of pantalon. Combineer er de bijpassende accessoires bij en kom stijlvol voor de dag.

3096 beoordelingen
9.1