Zoek uw winkel

Wat zijn dad sneakers?

De term dad sneakers roept misschien wat vraagtekens op, dat snappen we heel goed. De naam dad sneakers is geïnspireerd op de schoenen die je vader misschien vroeger wel droeg. Eigenlijk zijn dit gewoon héle grove schoenen met een opvallende platform.

Dad sneakers combineren

Dad sneakers zijn natuurlijk vrij opvallend, daarom kan het voor sommige lastig zijn om de sneakers te combineren. Het leuke aan dad sneakers is dat je meerdere stijlen met elkaar kan combineren. Sneakers geven namelijk elke look een fijne casual touch. 

Ga je voor een stoere look? Draag dad sneakers dan met een lichte denim, rol de broekspijpen een stukje op en draag op de broek een mooie blouse. Zo combineer je chique en stoer in één. Of ga voor een flowy jurk of midi rok met bloemenprint. De jurk of rok maakt je look mooi vrouwelijk en de sneakers geven een stoer randje aan je outfit.

Dad sneakers laten zich ook prachtig combineren met een basic skinny jeans en oversized blouse of t-shirt met opdruk. Stop de blouse of t-shirt in je broek en draag een mooie riem in je broek. Maak je look compleet met stijlvolle sieraden en ben gegarandeerd van een trendy en casual look.

3820 beoordelingen
9.1