Zoek uw winkel

CHALLENGE: HAPPY NEW SHOES

NEW YEAR, NEW SHOES!

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook weer nieuwe trends. Klassiekers als chelsea boots en hoge laarzen blijven een favoriet van velen, maar ook snowboots, cowboylaarzen en loafers zijn in 2023 niet meer weg te denken. Met welke trend ga jij stralend het nieuwe jaar in?

In het thema ‘’HAPPY NEW SHOES’’ staat het nieuwe jaar centraal. Wat we graag in dit thema willen zien zijn foto’s met een gezellig, winters sfeertje van jouw favoriete look.

Van opvallend tot klassiek; de new year collectie van Manfield varieert van lakleer en felle kleuren tot aan neutrale paren in prachtige winterse kleuren als zwart, bruin en crème. We hebben onze favorieten klaargezet voor je!WAT MOET JE DOEN?


Voor deze challenge ontvang je een gepersonaliseerde code. Met dit bedrag mag je 1x paar uit de selectie kiezen om jouw winter look compleet te maken.

LET OP: Je kan je CODE claimen t/m 15 januari.


GUIDELINES:

Je mag jouw favoriete paar schoenen uit de new year collectie kiezen!
Deze dien je te gebruiken voor onderstaande communicatie uitingen:

 

1 dedicated Instagram feedpost waarop je de Manfield Happy New Shoes combineert in je look, met een enthousiaste caption over de new year collectie. Voorzien van de hashtag #manfieldshoes en de tag @Manfield_shoes

2 dedicated Instagram stories:

1 waarbij je jouw favoriete paar winterschoenen laat zien in je look

1 waarbij je de winter shoes hebt gestyled en de volgende link deelt:
https://www.manfield.com/dames/trends/fall-favourites/?utm_source=Instagram&utm_medium=story_link&utm_campaign=winter-favourites&utm_term=instagramstory&utm_content=link_button 


STIJL FOTOS:

Laat met jouw post zien dat je klaar bent voor het nieuwe jaar door middel van foto’s met een winters/gezellig sfeertje.


Denk eraan dat de content moet voldoen aan de volgende eisen:
- Hoogwaardige content.
- Passend bij thema
- Variërend; zo min mogelijk straatbeeld.
- Geen mention van andere merken.


Deze uitingen dien je uiterlijk voor vrijdag 5 februari 2023 te uploaden via onze mail.

Claim nu jouw exclusieve code

We hebben je een mailtje gestuurd met de challenge die voor jou klaar staat! Heb je de mail gemist? No worries.. je kan nog meedoen t/m 15 Januari.

Meer informatie over de guidelines en over onze brand? Bekijk dan influencer template.

Heb je vragen? Je kunt altijd bij ons terecht!
Mail je vraag naar blog@manfield.nl

798 beoordelingen
9.1