Zoek uw winkel

Business look #1 hoge laarzen met hak

Hoge laarzen zijn terug in fashionland. Kies voor laarzen met een spitse neus en een mooie hak voor een extra stijlvol effect. Draag een mooi a-line jurkje en een colbertje boven de laarzen en je bent good to go. Hoge laarzen met hak staan daarnaast ook prachtig met een zwarte skinny jeans en mooie oversized blouse. Draag de blouse in je broek, zodat je nog wel mooie taille creëert.

Business look #2 tweedelig pak met enkellaarsjes met hak

Een tweedelig pak is super trendy. Dit heeft iets weg van de klassieke kantoorlook, maar als je kiest voor een pak met een mooi printje geef je een speelse twist aan je outfit. Ga voor een ruitjespatroon, streepjes, stipjes of een subtiel bloemenprintje. Tip: wil je je benen extra lang laten lijken? Kies dan voor een flared broek en draag hier enkellaarsjes met hak onder. Laarsjes met een spitse neus in combinatie met een flared jeans staan gegarandeerd voor succes.

Business look #3 de trenchcoat

Natuurlijk wil je er niet alleen op kantoor stijlvol uitzien, maar ook als je onderweg bent naar een afspraak. Onze tip: investeer in een mooie trenchcoat. De lange jas staat namelijk prachtig bij elke business look. Combineer de jas met mooie laarsjes tot de enkel, halfhoge laarzen of met pumps.

967 beoordelingen
9.1