1. Home
  2. Klantenservice
  3. Shoppen bij Manfield
  4. Een bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen

bestelling-plaatsen-op-manfield.jpg

Hoe bestel ik een item op Manfield.com?

Een artikel bestellen is erg eenvoudig. Zoek eerst het artikel uit dat u graag wilt bestellen. U ziet dan direct de juiste voorraadinformatie. Klik op de juiste maat. Vervolgens klikt u op 'In winkeltas. Het artikel wordt nu toegevoegd aan uw winkeltas. U kiest in het scherm dat verschijnt of u wilt afrekenen of eerst nog even verder wilt winkelen. Kiest u ervoor om verder te winkelen? Dan kunt u op ieder gewenst moment terug naar uw shopping bag door op 'winkeltas' te klikken. 

Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch binnen enkele minuten een e-mail met een bevestiging van uw bestelling. Heeft u de bevestiging niet ontvangen? Controleer dan even uw  'spam' box. Deze e-mail is een bevestiging dat uw bestelling akkoord is en bij ons is aangekomen.


De prijzen op de website

De prijzen die vermeld staan op de website en in de nieuwsbrieven van Manfield zijn inclusief BTW in euro's.


Wijzigen na het afrekenen
Na het plaatsen van uw bestelling is het helaas niet meer mogelijk om dit te wijzigen. Wilt u nog iets meer bestellen? Dan moet u een nieuwe bestelling plaatsen. Heeft u zich bedacht en wilt u de bestelling annuleren? Dan kunt u uiteraard altijd artikelen ruilen of retourneren. Kijk voor meer informatie op de pagina:
·        
Ruilen en retourneren

Uw bestelling op de voet volgen
Als eerste krijgt u een orderbevestiging per mail, bewaar deze goed. Zodra het pakket bij ons de deur uitgaat, ontvangt u een statusupdate. In uw bestelbevestigingsmail staan uw Track & Trace gegevens. Klik op de link in de mail om de status van uw pakket te bekijken.

Is er iets misgegaan? Neem 
contact op met Klantenservice, wij helpen u graag bij het traceren van uw pakket.

Bestellen vanuit het buitenland
Helaas kunt u voorlopig op Manfield.com alleen een bestelling plaatsen met een Nederlands adres.