1. Home
  2. Bestelinformatie

Bestelinformatie

Veilig winkelen vanuit uw luie stoel kan op Manfield.com op elk moment van de dag. Het is heel gemakkelijk en met de service van Manfield heeft het ook nog veel voordelen! Naast een actueel beeld van de voorraad biedt Manfield.com nog meer voordelen op het gebied van veilig betalen, bezorging en retourneren.

Veilig betalen
Op Manfield.com kunt u op 3 manieren betalen. U kunt uw bestelling direct via iDeal of creditcard betalen. Zowel VISA als Master Card worden geaccepteerd. Ook is het mogelijk om met Afterpay te betalen. Het plaatsen en betalen van je bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internetomgeving. Lees voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Extra controle bij creditcard transactie
Het is mogelijk dat wij een extra controle uitvoeren bij een creditcard transactie. Dit doen wij steekproefsgewijs of bij bestellingen met een hoog orderbedrag. Wij zullen u dan vragen een kopie van een geldig legitimatiebewijs te e-mailen. Deze extra controle voeren wij uit om eventueel misbruik van gestolen (en nog niet geblokkeerde) creditcards tegen te gaan.

Gratis thuisbezorgd
Op werkdagen besteld, binnen 2 werkdagen in huis*. Het pakket wordt afgeleverd door onze partner DHL. Het pakket zal vier keer worden aangeboden, bent u de vierde keer niet thuis dan wordt het pakket teruggestuurd naar de afzender. Lees voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.
U kunt uw bestelling ook ergens anders laten bezorgen, bijvoorbeeld op uw werk of bij buren.

Retourservice
U kunt het artikel dat u bestelt 14 dagen 'op zicht' houden. Deze periode gaat in nadat u de artikelen hebt ontvangen. Het ontvangen pakket bevat een retourbon die ingevuld dient te worden indien u het artikel via de webshop wilt retourneren. Op het retourformulier staan de benodigde instructies. Lees voor meer informatie de FAQ.

Heb je een artikel geretourneerd, maar nog niets gehoord van ons?
Heeft u dan nog even geduld alstublieft. Door de grote drukte in ons distributiecentrum versturen wij na 4-6 werkdagen een ontvangsbevestiging. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Thuiswinkelwaarborg
Manfield.com beschikt over het Thuiswinkel waarborg. Dit betekent dat Manfield is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De huidige werkwijze en gehanteerde voorwaarden worden jaarlijks gecontroleerd op conformiteit met relevante wet- en regelgeving en de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. Manfield biedt de consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van online winkelen. Bekijk direct het waarborg.

Mocht iets u toch niet geheel duidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Lees voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.