Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

De zoektocht

Familie Van Lier reisde de wereld rond op zoek naar de beste leerlooierijen die er waren. Het fijnste kalfsleer haalde ze uit Le Puy in Frankrijk, het sterkste bewerkte leer haalde ze bij Horween in Chicago, zoolleer uit Engeland en het meest chicste en modieuze uit het mooie Italië.

Perfectie

De beste leersoorten waren verzameld. Nu kon er geëxperimenteerd worden! Er werd met verschillende methoden, kleuren en texturen gespeeld tot de familie de meest elegante én meest comfortabele schoenen had ontworpen.

1815 – 2017

De ambitie van de familie Van Lier en hun harde werken heeft het bedrijf gebracht waar het vandaag, ruim 200 jaar later, staat. Van Lier haalt nog steeds veel van haar materialen van looierijen van vroeger. Samen met moderne innovaties en technieken zorgt dit ervoor dat Van Lier nog steeds de schoen van morgen levert. Vroeger, vandaag en in de toekomst!

Van Lier & Manfield

Manfield heeft een ruime collectie van Lier schoenen speciaal voor heren. Van veterschoenen tot sneakers, bij ons vindt u altijd de perfecte Van Lier schoen. Shop online of bezoek een Manfield winkel bij u in de buurt.

Shop je favoriet >

veterschoenen & sneakers
1102 beoordelingen
9.0