Zoek uw winkel

BEWONDER ONZE NIEUWE COLLECTIE

BEWONDER ONZE NIEUWE COLLECTIE

Annic x Robert (13)

van € tot €

Manfield x Annic

Na het grote succes van de eerste collectie van Annic ten Duis (voorheen Annic van Wonderen) in samenwerking met Manfield, presenteren we jullie nu met trots de tweede Manfield x Annic collectie. Annic is ondernemer, business coach én YouTuber. Dit keer zijn het niet alleen prachtige damesschoenen en accessoires, maar ook herenschoenen én kinderschoenen.

Wie is Annic ten Duis?

In 2009 richt Annic het fashion platform I Love Fashion News op. Al snel groeide I love Fashion News uit tot een van de meest succesvolle modenieuws site van Nederland. In 2015 werd het modeplatform omgedoopt tot Annic.com, hét business-platform voor ondernemers. Naast bloggen, is Annic business coach en YouTuber.

Annic x Robert

De Manfield x Annic collectie is dit jaar uitgebreid met herenschoenen en kinderschoenen. Niet alleen Annic heeft prachtige schoenen ontworpen, maar ook haar man Robert. De collectie bestaat uit prachtige loafers, sneakers, pumps en sleehakken voor de dames en stijlvolle gespschoenen, sneakers en moccasins voor de heren. Als kers op de taart zijn er ook twee kinderschoenen aan de collectie toegevoegd, zodat je kunt twinnen met je kindje!

Panterprint & cognac

Door de gehele collectie zie je één thema: panterprint en cognac bij de dames en grijs en donkerblauw bij de heren. Het is een échte spring summer collectie, met open schoentjes en zomerse materialen. Door het kleurgebruik geef je elke schoen een sophisticated touch.

Welke schoenen van de Manfield x Annic collectie zijn jouw favoriet?

3608 beoordelingen
9.1