Van Lier schoenen bij Manfield

Het Nederlandse merk Van Lier is al jaren een begrip in hoogwaardige herenschoenen. Sinds 1815 maakt het, van oorsprong Brabantse, bedrijf schoenen van de beste kwaliteit. In al die jaren heeft Van Lier contacten opgebouwd met de beste leerlooierijen van de wereld waardoor er alleen gewerkt wordt met de hoogste kwaliteit leer. Tijdens het proces wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gelooid leer. De natuurlijke kleur en oneffenheden van het leer blijven hierdoor zichtbaar in de schoenen. Dit maakt iedere schoen een uniek exemplaar!
Voortdurend wordt er gekeken naar mogelijkheden om de duurzaamheid, pasvorm en comfort van de schoenen te vergroten. Een ambachtelijk proces gecombineerd met de innovatieve technologie van nu.

Van Lier online bestellen
Bij Manfield vindt u een ruime keuze aan Van Lier schoenen. In de filters aan de linkerkant kunt u verfijnen op materiaal, kleur en schoenmaat. Als u kiest voor Van Lier bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Twijfelt u over de maat en wilt u liever eerst passen? Bekijk dan eens het winkeloverzicht en laat u adviseren in één van onze Manfield winkels.

Van Lier: gratis riem!
5 producten gevonden
Naar boven