Zoek uw winkel

Kettingen (2)

Kettingen

Minimalistisch, stijlvol en vrouwelijk: LUZ kettingen. In de sieraden collectie vind je zowel gouden als zilveren kettinkjes. Deze kettinkjes zijn de finishing touch en geven iedere outfit een stijlvolle afwerking! Je kunt ervoor kiezen om de kettingen subtiel en minimalistisch te dragen of kies voor een trendy look door de kettinkjes met elkaar te combineren.

Sieraden van LUZ

De LUZ sieraden zijn perfect wanneer je jezelf of een ander met iets kleins een groots gevoel geven. Opgericht in 2013 is LUZ een sierraden merk dat staat voor de vrije en modebewuste vrouw. De collectie bestaat uit stijlvolle sieraden gemaakt van (16 karaat) goud en zilver filled staal.

Zilver of gouden sierraden?

Weet je niet zeker of zilver of goud het beste bij je past? Dan hebben wij dé tip om hier eenvoudig achter te komen. Wanneer je na een dagje strand een rode kleur krijgt, dan heb je veelal een koele ondertoon en past een zilverkleurige ketting het beste bij je. Heeft je huid na een dagje zon een bruine gloed? Dan heb je veelal een warme ondertoon en past een goudkleurige ketting het beste bij je.

1174 beoordelingen
9.1