Zoek uw winkel

Aangepaste service

We willen op dit moment de best mogelijke service verlenen. Dit zijn enkele van de maatregelen die we nemen.

Winkels

MANFIELD'S PRIVATE SHOPPING
Het is vanaf nu mogelijk om een afspraak te maken in onze winkels. Wij kijken er enorm naar uit om onze nieuwe collectie te laten zien en passen.
Meer informatie >

MANFIELD'S CLICK & COLLECT
Het is vanaf nu mogelijk om gebruik te maken van Manfield’s Click & Collect service. Plaats jouw bestelling voor 13:00 uur in een van de geselecteerde winkels en haal jouw bestelling dezelfde dag nog op!
Meer informatie >

MANFIELD'S DIGITAL STYLING SERVICE
Naast Manfield’s Click & Collect, kun je nu ook gebruik maken van onze Digital Styling Service. Wil je bepaalde schoenen live bekijken, laten passen of heb je net even wat extra advies nodig? Via WhatsApp videobellen geven onze Manfield medewerkers hét advies dat je nodig hebt.
Meer informatie > 

Retourneren

Voor de bestellingen in de webshop verlengen we het retourtermijn tot 100 dagen. Heb je nog een aankoop gedaan in de winkel en wil je dit retourneren? Dit is mogelijk zodra de winkels weer open zijn. 

Webshop

Op manfield.com staan we voor je klaar! 

Snelle levering

We leveren jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen.

Giftcard

Het is helaas niet mogelijk om jouw giftcard online te verzilveren. Uiteraard mag je jouw giftcard wanneer de winkels weer open zijn verzilveren. We verlengen daarom de uiterlijke inleverdatum wanneer jouw giftcard in de periode t/m 19 januari 2021 zou verlopen. 

Klantenservice

De klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch en via mail bereikbaar van 09:00 uur t/m 17:00 uur.

Door de tijdelijke sluiting van onze winkels, is het bij de webshop en klantenservice drukker dan normaal. Hierdoor kan het zijn dat je langer op een antwoord moet wachten. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen!  

Bezorging: snelle levering

We leveren jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen.

Onze bezorger DHL heeft hun procedures bijgesteld om de veiligheid van een ieder te kunnen waarborgen. Kijk op de site van DHL voor de genomen maatregelen betreft het bezorgen. Het kan voorkomen dat een zending naar een huisadres of een retour vanaf een DHL ServicePoint een dag langer onderweg is.

DHL ServicePoint

Heb je gekozen om jouw pakket af te laten leveren bij een DHL ServicePoint, maar is dit ophaalpunt momenteel gesloten? Geen zorgen. Jouw pakket wordt terug gehaald naar ons distributiecentrum waarbij wij hem retour boeken. We raden je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen naar jouw thuisadres. 

2983 beoordelingen
9.1