Zoek uw winkel

#1 COSY CHRISTMAS CHIQUE AAN HET THUISDINER

Ga jij voor een mooie glam look waarmee jij chique en shiny aan het kerstdiner zit? Trek je mooiste little black dress uit de kast en combineer het met opvallende, goudkleurige items van Manfield voor een subtiele outfit. De enkellaarsjes met hak, goudkleurige riem en goudkleurige schoudertas voegen op deze manier echt iets extra’s toe aan je outfit. Laat dat kerstdiner maar komen!

#2 EEN FRISSE KERSTWANDELING IN STIJL

Op deze dagen is het heerlijk om even naar buiten te gaan voor een kerstwandeling met het gezin en dat doe je natuurlijk in stijl! AnneMarie heeft allerlei Manfield items gecombineerd in bruine en beige tinten die perfect bij elkaar passen. Combineer deze look met een lange zwarte jas waardoor de lichte kleuren van je schoenen en accessoires er perfect uitspringen.

#3 KERSTFILMS OP DE BANK

Af en toe is er niets fijner dan na een lange dag op de bank neerploffen en lekker te relaxen met je favoriete kerstfilm op tv. Vooral in deze tijd is het van belang om het thuis gezellig te maken en te genieten van elkaar. Met de Manfield pantoffels, heerlijke sjaal en mooie sieraden die AnneMarie heeft uigekozen ben je helemaal klaar voor some quality-time!

En dan komt nu het allerleukste… de accessoires van de lookjes die AnneMarie heeft samengesteld zijn te winnen. Van schoenen tot warme sjaals en mooie tassen! Voor welke look ga jij deze kerst?

Hoe kun je winnen? Volg @mrskeizer en @manfield_shoes en plaats in de comments onder de posts voor welke look jij gaat én waarom. Wie weet ben jij dan de gelukkige die in deze mooie sets de kerstdagen doorbrengt.

3813 beoordelingen
9.1